Ak Parti Kadın Kollarından mesaj

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Yanlıç, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Yanlıç, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla yayınladığı mesaj;

Yanlıç, kadınların fedakârlık, sevgi ve şefkatin sembolü olduğunu ifade ettiği mesajında şunları kaydetti: “Anadolu kadını, fedakârlık, şefkat, sabır ve sevginin sembolüdür. Ülkemizin gelişmesinde kadınlarımızın sevgiyle işlediği emeğinin, ruhunun güzelliklerini yansıtan gayretlerinin büyük katkısı vardır. Sosyal ve siyasal yaşantımızın, ekonomik gelişmemizin, demokrasimizin güçlenmesinin en temel yapı taşı kadındır”.

Reklam
Reklam

Kadınların AK Parti iktidarında birçok alanda önemli haklara kavuştuğunu, siyasette daha fazla temsil edilmeye başladığı belirten Yanlıç, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarında kadınlar hemen her alanda çok önemli haklara kavuşmuş; siyasette daha fazla söz sahibi olmaya başlamıştır. TBMM’de en fazla sayıda kadın milletvekili bulunan AK Parti, kadınların il genel meclislerinde ve belediye meclislerinde de daha fazla temsil edilmesini sağlamıştır.”dedi

Yanlıç, kadına yönelik şiddetin önlenmesi için çok önemli adımlar atıldığına da dikkat çekerek; “Yeni hakların verilmesi ve temsil düzeyinin artırılmasının yanında kadınlarımızın sıkça uğradığı şiddetin önlenmesine yönelik çalışmaları da yine AK Parti başlatmıştır. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için hükümetimiz tarafından yapılan çalışmalar çok önemli sonuçlar vermiştir. Sevginin sembolü kadınlarımıza, uygulanan şiddet son bulana kadar bu çalışmalar devam edecektir.” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Yanlıç, tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlayarak; kadınlarımızın şiddete ve kötü muameleye maruz kalmadıkları, yaşamımızın her alanında etkinliklerinin daha da arttığı güzel günler dileğiyle tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz