Ak Parti Kadınlar Hatıra Ormanı Fidan Dikimi Yapıldı

AK Parti Genel Merkezi'nin düzenlediği 'Kadınlar Projesi' kapsamında, 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan...

AK Parti Genel Merkezi'nin düzenlediği 'Kadınlar Projesi' kapsamında, 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan 'AK Kadınlar Hatıra Ormanı Fidan Dikimi' Yozgat AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıarslan ve yönetiminin düzenlediği organizasyonla gerçekleşti.

Yozgat AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıarslan, projenin hareket noktası olan her bir üye kadın için tabiata bir fidan kazandırılması gerektiğini söyleyerek ”Biz inanıyoruz ki üye sayımız artıkça ülkemiz daha da canlanacaktır. Asıl hedefimiz çevreye, doğaya katkı sağlamaktır. Tabiatta kaybettiğimiz ormanlarımızı tekrar canlandırmak istiyoruz. Bu proje ile ülkemizin dört bir tarafını yeşerteceğiz. Ayrıca desteklerinden dolayı İl Başkanımıza ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: