Ak Parti Kahta’da Durum Değerlendirmesi Yaptı

AK Parti İlçe Yönetimi, İl Encümenleri ve Kahta Belediyesi AK Partinin Kahta’daki son durumu hakkında...

AK Parti İlçe Yönetimi, İl Encümenleri ve Kahta Belediyesi AK Partinin Kahta’daki son durumu hakkında toplantı yaptı.

Kahta’daki bir otelde düzenlenen toplantıya, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı, Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, bazı il genel meclisi üyeleri, AK Parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantıda, Başbakan tarafından başlatılan çözüm süreci, bu süreçte ilçe yönetimi olarak yapılması gerekenler, yeni anayasa çalışmaları, hükümetin ilçeye yaptığı hizmetler, belediyenin çalışmaları, il genel meclisinin köylerde yaptığı çalışmalar, ilçedeki birlik ve beraberlik, daha önceki seçimlerde izlenen yol ve önümüzdeki yıl yapılması düşünülen yerel seçimler hakkında konuşuldu.

Reklam
Reklam

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı yaptığı konuşmada AK Parti hükümetinin başarılı çalışmalarından bahsetti. Çözüm sürecinde atılan adımların ülkenin refahı için çok önemli olduğunu söyleyen Turanlı, “Partimiz tarafından bir çok çalışma yapılıyor. Özellikle çözüm sürecinin start alması ve yeni anayasa çalışmaları çok iyi ilerliyor. Başbakanımız bu konuda gereken her şeyi en güzel şekilde yapıyor. Biz de bu süreçte elimizden geleni yapacağız" dedi.

Turanlı, kendilerinin de üzerlerine düşenler görevleri olduğunu belirterek, "Yönetim olarak çözüm süreci ve yeni anayasa hakkında vatandaşlarımıza elimizden geldiğince bilgi veriyoruz. Seçimler konusunda ise her yıl yaptığımız gibi çalışmalarımız devam ediyor. Biz aslında sadece seçim döneminde değil her gün çalışıyoruz. Arkadaşlarımız büyük bir fedakarlık göstererek gece gündüz demeden çalışıyorlar. Her gün daha da güçleniyoruz. Her seçimde ve her referandumda Kahta olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Amacımız bir adım daha ileri gitmektir. Bu başarımızı da birlik ve beraberliğimizden alıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Önlerinde zor bir yerel seçim olduğunu söyleyen Turanlı şöyle devam etti:

"Bu seçimde de iyi bir şekilde çalışacağız. Belediye, ilçe yönetimi ve il encümenleri olarak ortak çalışmamız devam edecek. Sorunlara en iyi şekilde çözüm bulup seçim sürecine gireceğiz. Hepiniz de bu süreçte hazır olduğunuzu ifade ettiniz. Birlik ve beraberliği önemsiyoruz. Her seçim sürecinde olduğu gibi yine ilçemizde bizi yıpratmaya çalışacak kişiler muhakkak olacaktır ama biz bunları düşünmeden sadece AK Partinin misyonuyla hareket edeceğiz. Belediyemiz de gerçekten çok iyi çalışıyor. Kahta tarihinde yapılmamış hizmetlere imza attı. Bu da tabiki bizi çok sevindiriyor. İlçemizin her yerinde yeni bir çalışma görmemiz mümkün. Bu sadece bizi değil, halkı, hatta daha önce başka partilere oy vermiş vatandaşlarımızı da çok memnun ediyor. Yıllardır özlenen belediyecilik anlayışı bu dönemde geldi. Belediye Başkanımız Yusuf Turanlı’ya da yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum. İl genel meclisi üyelerimiz de bizimle birlikte çalışmaya devam ediyor. Köylerdeki sorunları görüp en güzel şekilde çözüyorlar. Onları da kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ise, “Belediye olarak amacımız sadece hizmet olmuştur. Biz hizmet için burada bulunuyoruz. İlçemize her yönden hizmet ediyoruz. Yollarımız yapılıyor. Doğalgaz çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Parklarımız, yeşil alanlarımız, sosyal çalışmalarımız, alt yapı, temizlik ve ulaşım hala devam ediyor. Otogarımız da bitmek üzere. Halkımızla iç içeyiz. Onların sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyoruz. Bu gücü de AK Partiden alıyoruz. İl encümenleri ve ilçe yönetimi çalışmalarımızda hep yanımızda bulundular. Biz de birlik ve beraberliğin önemini çok iyi biliyoruz. Bu gün belediye meclis üyelerimizle birlikte bu toplantıya geldik. Referandumlarda ve seçimlerde nasıl birlikte hareket ettiysek bundan sonra da bu şekilde hareket edeceğiz. Biz AK Parti İlçe Yönetimimizi önemsiyoruz. Hizmetlerimize devam ettiğimiz gibi onlarla birlikte çalışmaya da devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de birlikte çalışıp her seçimde aldığımız başarıyı bir kademe daha yükseltiriz” dedi.

Reklam
Reklam

İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Kavak da köylerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. AK Parti olarak çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Kavak, “Bunun yanında ilçe yönetimimizle ve belediyemizle de birlikteyiz. Daha önce birlikte çalışıp nasıl başarılı olduysak yine aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: