Ak parti Kapaklı Belde Teşkilatı 5 Bin Kase Aşure Dağıttı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi, Kapaklı Beldesi'nde AK Parti Kapaklı Belde Başkan Yardımcısı Hamit Oral, AK Parti...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi, Kapaklı Beldesi'nde AK Parti Kapaklı Belde Başkan Yardımcısı Hamit Oral, AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Aydın, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Ayık, Mehmet Güloğlu, Bilal Seven, Murat Ayhan, Cemile İsbirli, Sevilay Döveç ve Ahmet Hakan Barça’nın da katılımıyla belediye meydanı ile mahalle aralarında Kapaklılara aşure dağıttılar.

AK Kapaklı Beldesi Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Aydın, aşure dağıtımını sürdüreceklerini belirterek, ‘’Gençlik Kolları olarak düzenlediğimiz ve gelensel hale gelen programımızda bizleri Kadın Kolları Başkanımız Sevgi Aksoy, kadın kolları üyeleri ile yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı. Dönüşümlü olarak 20 kişi olarak aşure dağıtıyoruz. Bu faaliyetle amacımız milli beraberliğe katkıda bulunmak ve insanlar arasındaki kardeşliği paylaşmaktır.’’ Diye konuştu.Öte yandan AK Parti Kapaklı Belde Teşkilatı Başkanı Ali Osman Orhan Tekirdağ’da gerçekleşen AK Parti İl Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldığından dolayı dağıtımda yer alamadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: