AK Parti Karaisalı teşkilatı köylülerin sorunlarını dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi Karaisalı ilçe yöneticileri ile Meclis üyeleri ilçeye bağlı beş köyü ziyarete...

Adalet ve Kalkınma Partisi Karaisalı ilçe yöneticileri ile Meclis üyeleri ilçeye bağlı beş köyü ziyarete ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, Büyükşehir Meclis üyesi Sıtkı Polat ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Barak Dağı, Çorlu, Dokuz Oluk, Çukur ve Keben Başı köylerine konuk oldu. Başkan ve beraberindekiler bu arada yaşayan özellikle çocuk ve yaşlılarla yakından ilgilenirken kahvehanede oturarak köylülerle de bir süre sohbet ettiler.

Köy ziyaretlerini önemsediklerini belirten Başkan Ünal Işık, “Köylülerimizin ihtiyaçlarını yerinde görme fırsatı bulduk. Bu tür ziyaretler bizim için olduğu kadar burada yaşayan halkımız içinde önemlidir. Gittiğimiz yerlerde partimizin icraatlarını anlatarak vatandaşlarımızı bilinçlendiriyoruz. Onların sorunlarını dinliyor, çözüm yolu arıyoruz. Partili arkadaşlarımızla birlikte bu yöndeki çalışmalarımız daha sık devam edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Meclis üyesi Sıtkı Polat da çiftçilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade ederek, “Başkanımızla olan ziyaretlerimizde pek çok sorun dinledik. Köylülerimizin beklentilerini öğrendik. Bugün burada gelecek seçimleri değil, gelecek için düşüncelerimizi anlattık” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: