AK Parti Karapınar 29. İlçe Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

AK Parti Karapınar İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği 29. İlçe Danışma Meclisi yapıldı.

AK Parti Karapınar İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği 29. İlçe Danışma Meclisi yapıldı.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Karapınar Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Karapınar'ın son yıllarda her alanda büyük atılım içerisinde olduğunu söyledi.

Tarım kenti nitelemesinden kurtulmaya başladıklarını, sanayi kenti olmaya yöneldiklerini ifade eden Mugayıtoğlu, "Bu konuda hükümetimizin büyük desteği var. İlçemizdeki hizmetlerin altında AK Parti imzası bulunuyor" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Konya Milletvekili Cem zorlu ise Türkiye'nin daha iyi durumlara gelebilmesi için birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin dünya ülkeleri arasındaki itibarının gün geçtikçe arttığını belirten Zorlu, AK Parti olarak muhalefetin yanlış tutumlarına kulak asmadan bildikleri doğruda çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İyibildiren, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Mehmet Yaka ve çok sayıda partili katıldı.

Muhabir: Mithat Korkusuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz