AK Parti Karatay Gençlik Kolları Yemekte Bir Araya Geldi

AK Parti Karatay Gençlik Kolları, Karatay Belediyesi Köprübaşı Tesisleri'nde bir araya geldi.

AK Parti Karatay Gençlik Kolları, Karatay Belediyesi Köprübaşı Tesisleri'nde bir araya geldi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, burada yaptığı açıklamada, AK Parti Karatay Gençlik Kolları üyelerine belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türkiye genelinde 2011 yılı verilerine göre belediyelerin ortalama kişi başına 200 lira harcadığını belirten Hançerli, Karatay Belediyesi'nin ise 350 lira harcadığını ifade etti.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal da Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın gayretiyle Türkiye'nin itibarının dünya genelinde hak etiği yeri bulduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Karatay teşkilatı olarak destek olmaya çalıştıklarını belirten Ünal, "Gelecek yıl yapılması planlanan yerel yönetim seçimlerine şimdiden çalışmalara ağırlık verdik. AK Parti Karatay gençliğinden daha fazla destek ve gayret bekliyoruz" diye konuştu.

AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Bayrakçı ise partilerinin Ankara'da gerçekleştirilen Büyük Kongre heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

AK Parti bayrağını Karatay Gençliği olarak dalgalandırmaya devam edeceklerini ifade eden Bayrakçı, Karatay Gençliğine destek veren Hançerli'ye teşekkür etti.

Muhabir: İbrahim Yozoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz