AK Parti Karatay Teşkilatı'ndan Köy Ziyaretleri

AK Parti Karatay Teşkilatı tarafından ikincisi düzenlenen köy ziyaretleri devam ediyor.

AK Parti Karatay Teşkilatı tarafından ikincisi düzenlenen köy ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretlerde, AK Parti Konya milletvekilleri İlhan Yerlikaya ve Gülay Samancı, Büyükşehir Yasası ve kanunla birlikte gelecek olan değişiklikleri köy halkına anlattı.

Yerlikaya, ziyaretlerde, AK Parti Karatay Teşkilatı'nın düzenlediği programla, köy halkıyla bir araya geldiklerini ve sorunların yerinde incelenerek çözüm arayışına gidildiğini söyledi.

Yerlikaya, ayrıca yerel yönetimin yapacağı hizmetlerin yanı sıra ülkede devam eden çözüm süreci hakkında da istişarelerde bulunduklarını ve köy halkı tarafından Hükümet'e destek verilmesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise Büyükşehir Yasası çerçevesinde kısmen de olsa köylerde çalışmalara başladıklarını söyledi.

Hançerli, mahalle statüsüne bağlanacak tüm köylerde eksikliklerin istişareler neticesinde belirlendiğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Ayşe Şensoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: