Ak Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan;

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Anadolu’da var olan tüm uygarlıkların tarihinde emeğin, üretimin...

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Anadolu’da var olan tüm uygarlıkların tarihinde emeğin, üretimin en önemli simgesinin kadınlar olduğunu belirtti.

Özgür Turhan, kadınların yaşamları boyunca birçok güçlüğü katlanarak göğüs gerdiğini kaydetti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle açıklamalarda bulunan AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan; “Ulu Önderimiz Atatürk’ün ifade ettiği gibi “Dünyada hiç bir milletin kadını ‘Ben Anadolu Kadınından fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu Kadını kadar emek verdim,’ diyemez!” sözü buna en güzel örnek olmuştur” dedi.

Reklam
Reklam

Turhan; “Annelik gibi çok zor bir görevi özverilerin en büyüğünü göstererek başarıyla yerine getiren kadınlarımız, kültürel doğmalarla kendine yüklenen birçok işi emekle, sevgiyle yerine getirerek çalışma hayatında aktif olarak yer almaktadır. Artık kadınlar hayatın bütün alanlarında yer alarak daha kararlı bir duruşa sahipler. AK Parti’nin kurulduğu yıldan bu yana kadını ve gençliği merkeze alan yönetim anlayışındaki kararlı duruşu kadınlarımızı cesaretlendirmiştir. Merkezinde insan çizgisinde hizmet olan AK Parti iktidarı politikalarında kadına pozitif ayrımcılık yaparak toplum içindeki fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmayı hedeflemektedir” diye konuştu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kadın ve anne olmak aynı gönül diliyle konuşma anlamına gelmektedir. Türkiye’de terör oyununu kadınlar ve annelerin bozacaktır. Kırmızıçizgileri tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet olan milli birlik ve kardeşlik projesinde Başbakanın bir konunun altını ısrarla altını çizerek, “Silahlar sussun, analar ağlamasın diyor. Başbakanımız kadının ve ananın gönül dili birdir, Anneliğin ideolojisinin olmadığını söylüyor. Israrla Analar ağlamasın diyor. Ana yüreğinin, kadın yüreğinin terörü bitirecek güçte olduğunu çok iyi biliyor. Türkiye’nin huzura ihtiyaç duyduğu bu dönemde bunu tesis edecek en büyük dil kadınlarımızın gönül dilidir ve duygusudur.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: