Ak Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan’ın Kadir Gecesi Mesajı

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Turhan...

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Turhan yayımladığı mesajında; “Rahmet ve mağfiret ayı olan ramazanın sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnsanlık alemi için birer kurtuluş, bağışlanma ve mağfiret günleri olan kandillerin en anlamlısının idrak edileceği Kadir gecesi, Kur-an'ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği Ramazan-ı Şerif ayı içinde bulunan en kıymetli gecedir. Bu mübarek gecede, bu güzel vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimizi, felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki ülkelerdeki tüm insanlar için sevginin, barışın ve huzurun olması en büyük dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Kadir Gecesi'ni kutlar, gecenin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Reklam
Reklam

IÇ-

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: