Ak Parti Kars Merkez İlçe Başkanı’nın Bayram Mesajı

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, bayramları bayram gibi yaşamak gerektiğini belirtti.Turhan, Kurban...

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, bayramları bayram gibi yaşamak gerektiğini belirtti.

Turhan, Kurban Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda; “Manevi değerlerimizden olan, birlik ve beraberliğin, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygının en doruğa ulaştığı bir atmosferde milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar hayatın içinde nefes alınan, neş’e bulunan, hayatın telaşına ve karmaşasına fasıla verilen zamanlardır” dedi.

Bizleri diğer milletlerden ayıran, sevinçte ve üzüntüde birlik olmamızdır diyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan; “Elimizde olanın yarısını olmayana vermemizdir. Büyüğümüzün küçüğüne sevgisi, küçüğün büyüğüne gösterdiği saygı bizleri sevgi ve saygı ortamında buluşturur. Bizi birlik ve beraberlik içinde yaşatan, huzur ve güvenle milletçe nice bayramlar daha kutlamak için, bayramları gerçekten bayram gibi yaşamak gerekir. Sosyal özellikleri de ağır basan İslam inancımız, Müslümanlara kurban kesmeyi bir ibadet olarak öngörürken, paylaşmayı, yakın akrabadan başlamak üzere ziyaretleşmeyi de tavsiye etmiştir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bayramların neşesinin, dayanışma ruhunun tüm zamanlara aksetmesi temennisinde bulunan Turhan, şunları kaydetti.

“Mübarek Kurban Bayramı’nın, bizleri birbirimize her zamankinden daha çok yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyor; Kars’lı hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: