AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kültür Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatının sadece Türkiye'de değil, dünyada da büyük bir teşkilat olduğunu söyledi.

Kars'ın geleceğinin bir yılla, iki yılla sınırlı olmadığının altını çizen Arslan, "Kars'ın 5 yıllık, 10 yıllık, 20 yıllık hatta 50 yıllık geleceğini planlamamız lazım. İşte bu gayretle bugünkü projelerin dışında 5 yıllık, 10 yıllık projelerin de çalışmalarını yapıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İktidarda olan partinin milletvekilleri oldukları için seçmenden de oy istediklerini ifade eden Arslan, şunları kaydetti:

"Her iki kişiden biri oy vermişse, bir sorumluluk yüklemişse omzumuza, işte o zaman bütün vatandaşlara hizmet etmek bizim sorumluluğumuz ve bizim görevimiz. Biz bunu böyle kabul ediyoruz. Biz Aktaş Sınır Kapısı üzerinden Doğu'ya doğru, Gürcistan'a, Azerbaycan'a, Orta Asya'ya gidebilmeliyiz. Biz Iğdır üzerinden İran'a, Nahçıvan'a, Pakistan'a gidebilmeliyiz. Onu önemsiyoruz. Biz Kuzey-Güney koridoru diye bahsettiğimiz Karadeniz'den Gürcistan'dan gelecek yolu bölünmüş ve sıcak asfalt haline getirerek Kars'a kolay erişimi, Kars'tan da Iğdır üzerinden, Doğubayazıt üzerinden Van'a, Irak'a, Suriye'ye, İran'ın Güneyine inecek bir koridorun kesişim noktasında olmak istiyoruz. Bunun için ulaştırma altyapıları bizim için çok çok önemli. Bakü-Tiflis-Kars demiryolu projesi bir dünya projesi. Onunla birlikte Lojistik Merkezi bizim için çok önemli. Oda ona paralel olarak bitecek."

Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç da Kars'a geldiklerinde mahalle muhtarlarıyla, köy muhtarlarıyla görüşmeye çalıştıklarına dikkati çekerek, "Gönlümüzden geçtiği kadar görüşebiliyor muyuz- Hayır. Ama verdiğiniz bir sorumluluk var, o sorumluluk bizim aynı zamanda da Ankara'daki işleri kovalamamıza, kurumları gezmemizi, kurumlardan aldığımız sözün arkasından takipçisi olmamızı gerektiriyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ise belediye çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgiler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz