Ak Parti Kars Milletvekilleri'nin Anneler Günü Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın Anneler Günü dolayısıyla bir...

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, yayımladığı mesajda; "Annelerin sadece evlatlarını doğurmakla kalmadıklarını, aynı zamanda, bir toplumu inşa etmektedirler. Çocuklarını doğuran, son nefeslerine kadar her türlü sorumluluklarını üstlenen, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olan ve canından bir parça olarak gören annelerin hakkı asla ödenemez" dedi.

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, yayımladıkları mesajda şu ifadelere yer verdiler:

Reklam
Reklam

"Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir. Geleceğe umutla bakan, çalışkan, idealist bir neslin yetişmesine en büyük katkı annelerimizin eseridir.

Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm annelerin yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle yaşantımıza ışık tutmaktadırlar. Yine günümüzde yaşanan terörden, çatışmalardan, zulümlerden en çok etkilenenlerin, dramlardan en çok canı yananlarda annelerdir.

Zira bir ülkenin gerçekten mutlu olabilmesinin yolu, annelerin yüreklerini kazanmaktan, annelerin yüzünü güldürmekten geçer. Annelerinin yürekleri huzurla dolu olan bir ülke, dünyanın en müreffeh ülkesidir. O yüzden annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır. Bu özel günlerinde, cennetle müjdelenen annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: