Ak Parti Kars Milletvekillerinin Çanakkale Zaferi Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98....

AK Parti Kars Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Ahmet Arslan, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. Yıldönümü münasebetiyle ortak mesaj yayımladılar.

Milletvekilleri Kılıç ile Arslan, yayımladıkları mesajda şu ifadelere yer verdiler:

“Milletimizin şanlı Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. yıldönümünü coşkuyla, heyecanla ve gururla kutluyoruz. Osmanlının son zaferi, İstiklal harbimizin de habercisi olan Çanakkale Zaferi, ecdadımızın kanı ve canıyla Çanakkale’yi geçilmez yaptığı erişilmez bir destandır. Çanakkale Zaferi, İman ve vatan aşkıyla, birleşik süper güce karşı elde edilen bir inanç zaferidir.

Reklam
Reklam

Birlik ve beraberlik ruhunun cisme büründüğü Çanakkale Destanı, kahraman şehitlerimizden ve gazilerimizden aziz bir hatıradır. Bu ulvi hatırayı dünya durdukça gururla yâd edeceğiz. Çanakkale’de yurdumuzun dört bir yanından olduğu gibi, Kars’tan da pek çok şehidimiz vardır. Aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bu anlamlı günde rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Bu duygularla tekrar Milletimizin Çanakkale Zaferini yürekten kutluyor, kamuoyuyla paylaşmak üzere siz değerli basınımızın bilgisine sunuyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: