AK Parti Karşıyaka Ilçe Binasının Yakılması Kameraya Yansıdı

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayları protesto etmek için İzmir'de dört gündür devam eden gösteriler sırasında...

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayları protesto etmek için İzmir'de dört gündür devam eden gösteriler sırasında AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı binasının eylemciler tarafından ateşe verilmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçen pazar gecesi meydana gelmişti. Girne Bulvarı'nda toplanan bir grup, hükümet ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde slogan atarak yürüyüşe geçmiş, AK Parti İlçe Başkanlığı binası, gruptakilerden bazılarının molotof bombası atmasıyla yanmıştı.

YANGIN ANI KAMERALARA YANSIDI

Reklam
Reklam

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nın eylemciler tarafından yakılması, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde binaya giren bir kişinin, odada bulunan parti flamasını aldığı görülüyor. Daha sonra atılan molotof bombalarının patlamasıyla alev alan bina içindeki bir kapının camlarının kırılması ve her tarafın sis olmasıyla bitiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz