AK Parti Kastamonu Milletvekili Gülşen'den Ziyaret

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Tosya ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Tosya ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Tosya Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunmasının ardından Gülşen, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin'i ziyaret etti.

Gülşen, yaptığı konuşmada, devlet hastanesinin tamamlanmasının ardından Tosya ve çevre ilçelere hizmet edeceğini söyledi.

Köylerin Altyapılarını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında köylerin altyapı problemlerinin hızla azalacağını anlatan Gülşen, şöyle konuştu:

"İlçemizden göçün yavaşlaması için köylerin standartlarını yükseltme, köylünün geçim kaynaklarını artırma gayretindeyiz. Deprem kuşağı üzerinde yer alan Tosya'da acilen riskli binaların envanterinin çıkarılması gerekiyor. Bunun için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilmesi gerekmektedir. Müracaat edilmesi halinde konunun takipçisine olacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Özkan Beyer / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz