AK Parti Kayseri İl Teşkilatı’nın Acı Günü

AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Süleyman Yıldırım, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. AK Parti...

AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Süleyman Yıldırım, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

AK Parti Kayseri Bünyan İlçe Başkanlığı görevini 2 dönemdir yürüten emekli öğretmen Süleyman Yıldırım(67) bugün öğle saatlerinde evinin bahçesinde çalıştığı sırada aniden rahatsızlandı. Yakınlarının hastaneye kaldırdığı Yıldırım’ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Yıldırım’ın cenazesi, yarın Bünyan'da kılınacak cenaze namazının ardında defnedilecek.

Yıldırım'ın ani ölümü üzerine taziye mesajı yayımlayan AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, "İlçe Başkanımızın ani ölümü bizi derin üzüntüye sevk etti. Çok sevdiğimiz, çok değer verdiğimiz bir çalışma arkadaşımızdı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: