Ak Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Cumhuriyet’in kuruluşunun 89. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Öksüzkaya,...

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Cumhuriyet’in kuruluşunun 89. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Öksüzkaya, “Türk Milletinin tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetin ilanının 89. yıldönümünü idrak ediyoruz. Bu vesileyle her yıl 29 Ekimde Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşkuyla kutluyoruz” ifadesinde bulunduğu mesajına şu şekilde devam etti:

“1. Dünya Savaşı ve ardından Kurtuluş Savaşı ile zor günler yaşayan necip milletimiz ''var olmak'' veya '' olmamak '' gibi zor bir süreci yaşamış, yalnızlığın, yoksulluğun, açlığın işgalin acılarını çekmiş, ama ümidini, azmini, inancını hiç bir zaman kaybetmeden, Türkiye Cumhuriyetini bizlere emanet etmiştir.

Reklam
Reklam

İçinde bulunduğumuz asırda özellikle genç kuşağa bu bayramı niçin kutladığımızı, bu günlere nasıl gelindiğini, tarihimizi, kültürümüzü iyi anlatmamız gerekmektedir.

Cumhuriyetin Kuruluşunun 89. yıldönümünün gençliğimize tarih bilinç ve şuuru kazandırmasını, milli bayramlarımızın her zaman coşkuyla kutlanmasını temenni ediyor; Malazgirtten, Çaldırana, Mohaçtan, Başkumandanlık meydan savaşına kadar tarihimizi zaferlerle taçlandıran, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: