Ak Parti Kırşehir İl Danışma Meclisi Toplantısını Merhum Neşet Ertaşı Anarak Başlattı

Kırşehir AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısını İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda yoğun bir...

Kırşehir AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısını İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Toplantıda İl Başkanı Salih Çetinkaya bir yıllık faaliyetlerini anlatarak partilileri bilgilendirdi.

AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı İl Danışma Meclisi toplantısı Bozlak ustası merhum Neşet Ertaş’ın slayt eşliğinde hayatının partililere anlatımı ile başladı. Bir yıllık faaliyetlerini partililere anlatan İl Başkanı Salih Çetinkaya, “Kırşehir’de bir yıl boyunca her alanda olduk. Partimizin gidişatı noktasında her alanda olduk. Kırşehir’de herkese ulaşmak adına Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Merkez İlçe ile birlikte her kesime ulaşmaya çalıştık. Sıkılmadan yorulmadan her kese ulaşarak projelerimizi ve Kırşehir başta olmak üzere yaşanan değişimi herkese anlatacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Çetinkaya bir yıllık faaliyetlerini kare kare slayt eşliğinde salonda bulunan parti teşkilatına anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: