AK Parti Kırşehir Kadın Kolları Başkanı, Esin Kuşçu Ata oldu

AK Parti Kırşehir Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi yapıldı. Yapılan kongrede başkanlığa Esin Kuşçu Ata...

AK Parti Kırşehir Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi yapıldı. Yapılan kongrede başkanlığa Esin Kuşçu Ata seçildi.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan kongreye, AK Parti Milletvekili Abdullah Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.
Kongrede konuşan Milletvekili Abdullah Çalışkan, AK Parti'nin başarısının dünyada hiçbir örneği olmadığını söyledi. Çalışkan, "Bizler, hepimiz gelip geçiciyiz, vakti geldiği zaman bu bayrağı bir başkasına devredeceğiz. Önemli olan ülkesini seven ülkesinin gücüne inanan, Türkiye'nin dünyada güçlü olması gerektiğine inanan ve geleceğin nesillerini çok daha özgür bir Türkiye'de yaşaması gerektiğine inanan bizlerin bu çalışmaları daha aktif yapmamız ve gayret göstermemizdir. Kuruluşundan bu yana partimizin başarısında emeği geçen, fedakarca çalışan, koşturan tüm kadınlarımıza kardeşlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.
AK Parti Kadın Kolları Başkan Adayı Esin Kuşçu Ata ise "AK Parti destansı mücadelesini devam ettirecek. Bizim çalışmamız, milletvekillerimizin, belediyelerimizin başarıları, bütün teşkilat kademelerimizin gayreti, sadece Kırşehir için bir umut değil, Türkiye için bir çıkış kapısı, masum bir dünya için bir bahar habercisidir. Ben de ekibimle inşallah 'biz' ruhuyla çalışacağız. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde başkanlığa Esin Kuşçu Ata seçildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz