AK Parti Kocaeli Milletvekili Işık'tan Köy Ziyaretleri

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık İzmit'e bağlı köyleri ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık İzmit'e bağlı köyleri ziyaret etti.

Ziyaretlerine ilk olarak Zeytinburnu köyünden başlayan Işık, Zeytinburnu Muhtarı Mahmut Demir'i makamında ziyaret etti.

Ardından Gedikli köyüne giden Işık, burada köylüler ile sohbet edip sorularını yanıtladı. Vatandaşlar Işık'a ziyaretinden dolayı teşekkür edip köylerinin eksikleri ve istedikleri ile ilgili taleplerde bulundu.

Işık, burada yaptığı konuşmada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin köylere önemli yatırımlar yaptığını belirterek, yeni çıkarılan "Büyükşehir Yasası" ile köylerin de ilçe belediyelerinden hizmet alacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Köy programı kapsamında son olarak Süleymaniye Köyünü ziyaret eden Işık, burada da vatandaşlarla bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Işık, Süleymaniye köyünde yaptığı konuşmada, "Köylerimizde sulu tarım imkânları oluşturmak için uğraşıyoruz. Mevcut açık kanal sulama kanallarının da kapalı sulamaya çevrilmesi için çalışmalarımız var. İlimize 8 sulama göleti yapımını programa aldık" dedi.

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: