AK Parti Kocaeli Milletvekili Işık'tan Mahalle Ziyareti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İzmit'teki Gültepe ve Turgut mahallerini ziyaret etti.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, İzmit'teki Gültepe ve Turgut mahallerini ziyaret etti.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile birlikte Gültepe Mahallesi'nde esnafları ziyaret eden Işık, daha sonra Turgut Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Işık, burada yaptığı konuşmada, ülkede ekonomik anlamda ciddi bir yol kat ettiklerini belirterek, Avrupa ülkelerinde işsizlik oranının yüzde 10 seviyelerine yükselmişken Türkiye'de yüzde 9 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Ülkedeki ve şehirdeki ana problemin niteliksiz personele iş bulmak olduğunu vurgulayan Işık, "28 Şubat süreci ile beraber meslek okullarına getirilen engeller sebebi ile oluşan bu sorunu da yeni eğitim sistemimizle aşıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Işık, geçen yıl mahalledeki eski okul binasını ziyaret ettiğini hatırlatarak, "Eski binanın yıkılıp yeniden yapılması gerektiği görüşüne varmıştık. Sayın valimizin de desteği ile okulu yatırım programına aldık. Artık inşaat süreci başladı. İnşallah mahalle halkımıza yaraşır güzel bir okulu seneye tamamlamış olacağız. Gültepelilere şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Yusuf Çevik ise geçen yıl Işık'ın Gültepe İlköğretim Okulu'nu ziyaretinde, okulun yıkılıp yeniden yapılması için elinden gelen gayreti göstereceğini söylediğini hatırlatarak, bugün okul binasının yıkım işlerinin bitmek üzere olduğunu ifade etti.

Çevik, okulun inşaatının yakında başlayacağını belirterek, Işık'a teşekkür etti.

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: