AK Parti Kocaeli Milletvekili Şeker'den Ziyaret

KOCAELİ (AA) - AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kartepe'de otobüs kooperatifi yöneticileriyle bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kartepe'de otobüs kooperatifi yöneticileriyle bir araya geldi. Şeker, bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, hükümet ve yerel yönetimlerin kooperatif yöneticilerinin işlerini kolaylaştıran hizmetlerde bulunduğunu söyledi. "Hizmetler sonrası ülkemizde ekonomik, sosyal ve kültürel bir değişim ve gelişim sağlandı" diyen Şeker, "Keşke bu ekonomik ferahlık önceki yıllarda olsaydı da Marmaray, üçüncü köprü gibi bugün yapılan büyük projeleri daha önceki yıllarda bitirebilseydik" ifadesini kullandı. Şeker, hükümetin sağlık alanında çığır açacak atılımlar gerçekleştirdiğini vurgulayarak, şehirlerarası yolların otoyol gibi olduğunu, bu hizmetlerin devamı için herkesten destek beklediklerini dile getirdi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da "Üçlü olsun, güçlü olsun" sloganıyla çıktıkları, 4 yıl 7 aylık sürede halkın desteğiyle güzel bir ilçe konumuna geldiklerini anlattı. Kartepe'de her türlü ihtiyaca karşılık veren hizmetlerin üretildiğine dikkati çeken Karabalık, hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz