AK Parti Kolları Üyeleri Fidan Dikti

AK Parti Bartın Kadın Kolları "Bir ağaç bin nefes, bir kadın bin umut" projesi kapsamında çam fidanı dikildi.

AK Parti Bartın Kadın Kolları "Bir ağaç bin nefes, bir kadın bin umut" projesi kapsamında çam fidanı dikildi.

İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Uğurlar Köyü mevkisindeki ağaçlandırma etkinliğinde yaptığı konuşmada, son yıllarda küresel ısınmayla ortaya çıkan iklim değişiklilerinin yarı kurak Akdeniz iklimine sahip ülkeyi ciddi şekilde etkilediğini belirtti.

Gelecek nesillere daha iyi bir yurt bırakma sorumluluğuyla her yıl 250 milyon ton toprağın aşınarak taşınmasına kayıtsız kalmamak ve ülkeyi baştan başa yeşillendirmek için "fidana kadın eli değmeli" anlayışı içerisinde ağaçlandırma çalışmalarına aktif olarak katıldıklarını anlatan Kurtkaya, "Orman ve Su İşleri Bakanlığımız, orman varlığını arttırmak, erozyonu önlemek için son 10 yılda takdire şayan bir performans ile ortaya koymuş olduğu ağaçlandırma çalışmalarına katkı vermek amacıyla ağaçlandırma ve erozyonu önleme kapsamında her ilde, her üye sayımız kadar fidan dikilecektir. Bugün 300 çamla başlayan ağaç dikimi, önümüzdeki günlerde 10 bini bulacaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Etkinliğe İl Başkanı Yaşar Arslan, bazı il genel meclis üyeleriyle kadın kolları üyeleri katıldı.

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: