AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun'un Kadir Gecesi Mesajı

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Kadir Gecesi dolasıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Kadir Gecesi dolasıyla kutlama mesajı yayımladı.

Sorgun, mesajında, hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşıdıklarını belirtti.

Bir yandan da bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevinci içinde olduğunu vurgulayan Sorgun, şunları kaydetti:

"Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği bu geceyi faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacaktır. Başta milletimiz ve Konyalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni kutluyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mümin Altaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: