AK Parti Konya Milletvekili Baloğlu:

 AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, "Vatandaşımız, özellikle son dönemde ülkeyi itibarsızlaştırma, yönetilemez hale getirme çalışmalarının ve ülkenin üzerindeki gizli planların farkında.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, "Vatandaşımız, özellikle son dönemde ülkeyi itibarsızlaştırma, yönetilemez hale getirme çalışmalarının ve ülkenin üzerindeki gizli planların farkında. Bütün Türkiye adeta kenetlenmiş, Başbakanımızın arkasında duruyor" dedi. Baloğlu, AK Parti Konya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin seçim çalışmalarına çok önceden başladığını belirten Baloğlu, çalışmaların 31 ilçede hızla devam ettiğini söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da 18-26 Mart tarihlerinde Konya'da bulunacağını ifade eden Baloğlu, "Dışişleri Bakanımız ile bütün ilçelerimizde mitingler, ziyaretler ve kapalı salon toplantılarıyla seçim çalışmalarını yürüteceğiz. Başbakanımız da 28 Mart'ta Konya'da olacak ve Konya mitingini gerçekleştirecek" diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı mitinglerde bugüne kadar görülmemiş kalabalık ve coşku olduğunu dile getiren Baloğlu, şunları kaydetti: "Vatandaşımız, özellikle son dönemde ülkeyi itibarsızlaştırma, yönetilemez hale getirme çalışmalarının ve ülkenin üzerindeki gizli planların farkında. Bütün Türkiye adeta kenetlenmiş, Başbakanımızın arkasında duruyor. Milletimiz, Başbakanımıza 'Senin arkanda biz varız' diyor. İnşallah Konya, bu gördüğümüz mitinglerdeki coşkunun, kalabalıkların çok daha üzerinde, bütün Türkiye'ye örnek olacak efsane mitinge ev sahipliği yapacak. Bütün Konyalı hemşehrilerimizi o gün Başbakanımızın arkasında, mitingimizde olmaya davet ediyorum. Gezi olaylarıyla başlayıp, 17 Aralık operasyonuyla devam eden bir süreçten geçiyoruz. Bu senaryolar artarak devam ediyor. Anadolu Ajansı'nın açıkladığı verilere göre 1 milyon 73 bin kişi ülkemizde dinlenmiş. Belki içimizde dinlenmeyen arkadaşımız yoktur. Böyle bir kumpas, böyle bir oyun olabilir mi? Ben bunları kamuoyunun vicdanına havale ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz