AK Parti Konya Milletvekili Tüfekci'den Seydişehirlilere Kız Teknik Meslek Lisesi Ve Sağlık Meslek Lisesi Müjdesi

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Kız Teknik Meslek Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi'nin 2013 yılı yatırım programına alındığını bildirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Kız Teknik Meslek Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi'nin 2013 yılı yatırım programına alındığını bildirdi.

Tüfekci, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Seydişehir ilçe Başkanlığı ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yaptıkları girişimin sonuç verdiğini belirtti.

Her iki lise binasının da birkaç yıl içinde yapımının tamamlanarak eğitim öğretime açılacağını ifade eden Tüfekci, şunları kaydetti:

"24 derslikli Kız Teknik Meslek Lisesi'nin proje bedeli 8 milyon lira olup, ihaleye çıkılması için gereken 1,5 milyon lira ödenek ayrılmıştır. Yine 16 derslikli Sağlık Meslek Lisesi'nin proje bedeli 4 milyon lira olup, ihaleye çıkması için gereken 1 milyon lira ödenek ayrılmıştır. Seydişehir'in eğitim kurumlarının fiziki imkanlarının iyileştirilmesine yönelik gerekli adımlar atılmaktadır. Eğitim kurumlarımızın Seydişehir'e hayırlı olmasını temenni ederim."

Reklam
Reklam

Muhabir: Kadriye Kasap

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz