AK Parti Konya Milletvekili Tüfekci'den STK Ziyareti

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ve Seydişehir AK Parti İlçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci ve Seydişehir AK Parti İlçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti heyeti, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Durmuş Uğurlu ve Esnaf Kredi Kefalet Başkanı Muzaffer Çatal ile görüştü.

Tüfekci, Ankara'da yoğun bir gündem çalışması içerisinde olduklarını belirterek, zaman buldukça Seydişehir'lilerin sorunları dinlediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Çiftçiler ile esnaf ve sanatkarın sorunları hakkında bilgi alan Tüfekci, şunları kaydetti:

"Seydişehir'e belirli bir ivme kazandırıldı. Kaymakam beyin Seydişehir'e gelmesiyle birlikte idari anlamda da bir birliktelik ve kaynaşma oluştu. Birçok projelerin takibine vesile oldu. Bizlerde odalarımızın sorunlarını yerinde dinleyerek onların projelerini de takip ediyoruz. Gönlümüz her zaman bir ve memlekete hizmet için atıyor."

Sivil toplum örgütlerinin başkanları ise Konya Milletvekili Tüfekci'nin kendilerine yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Seydişehir konusunda yapılacak olan her türlü çalışma için hazır oldukların kaydetti.

Ziyarete, İl Genel Meclis Üyesi Saadettin Kuyucak, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve diğer üyeler katıldı.

Muhabir: Kadriye Kasap / İbrahim Yozoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz