AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya'nın 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yerlikaya, 30 Ağustos'un, yokluklar içindeki Türk milletinin, her tür zorluğa rağmen bağımsızlığa olan tutkusunun ortaya konduğu tarih olduğunu belirtti.

Türk tarihinin en önemli dönüm noktası olan bu zaferin, Türk milletinin milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde sürdürdüğü özgürlük mücadelesi olduğunu ifade eden Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Şanlı 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 90. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Şanlı tarihimiz, her zaman gurur duyduğumuz, milletimizi diğer milletlerden farklı, saygın ve güçlü kılan, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan unutulmaz zaferlerle doludur. Aziz vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümünde, tüm Türk milletinin Zafer Bayramı'nı kutluyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: