AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya'nınÖğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yerlikaya, mesajında, öğretmenlerin ülkenin dört bir yanında her türlü zorluğa rağmen kutsal görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Yaşamın her aşamasında toplumun bir adım önünde olan, kendini tüketerek başkalarına ışık veren öğretmenlerin, aydınlattığı nesillerle ülkenin gelişmesine çok büyük katkıları olduğunu ifade eden Yerlikaya, şuları kaydetti:

"Yarınlarımızı emanet ettiğimiz; sonsuz sevgi ve sabırla çalışan, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimize, bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Üzerimizde çok büyük emeği bulunan siz öğretmenlerimizin hakkını tabii ki hiçbir zaman ödeyemeyiz. 'Bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' diyerek öğretmenliği öven bir geleneğin devamı ve öğretmenlik yapmış birisi olarak, öncelikle öğretmene yönelik şiddeti kınıyor, tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı ve önemli gününü kutluyor, tüm eğitim camiamıza saygılar sunuyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mümin Altaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: