AK Parti Kozan Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Kozan Teşkilatı 21. İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Kozan Teşkilatı 21. İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

İlçe Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ve Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın da katılımıyla Belediye Sineması'nda gerçekleştirilen toplantı ilçe Başkanı Yusuf Bilgili'nin konuşması ile başladı.

Bilgili, bugüne kadar "Çamur at izi kalsın" anlayışı ile siyaset yapmadıklarını belirterek, her zaman projeli ve ilkeli siyaset yapmaya özen gösterdiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Bilgili şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile 87 köyümüz, ilçemize mahalle olarak bağlanacak ve kesinlikle hiçbir köyümüz kapatılmayacaktır. Bazı provokatörler sizleri yanıltmasın diye ben sizleri önceden bilgilendirmek istiyorum. Hiçbir köyümüzden 2019 yılına kadar vergi alınmayacak. Su paraları ise en düşük su parasının dörtte biri kadar tahsil edilecektir. Hükümetimizin bu yasayı çıkarmasındaki amaç ülkemizi atanmışların değil seçilmişlerin yönetmesidir. Yani halkımızın kendi iradesi ön planda tutulmaktadır."

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise ilçede uygulanması planlanan kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi ve belediye yetkililerince sunum yapıldı.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk de görev süresi içerisinde Seyhan'da gerçekleştirdiği hizmetler ve kentsel dönüşüm çalışmasında uygulamayı hedefledikleri kademeli sistemi anlattı.

Toplantı sonunda 2 ay süren Siyaset Akademisi eğitimine katılan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan ile partililere sertifikaları verildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Volkan Varan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: