AK Parti Kulp İlçe Başkanı Çelik'in Kaçırılması

Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Diyarbakır İl Başkanı Vasıf Kahraman, AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik'in PKK'lı teröristlerce kaçırılmasını,

Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Diyarbakır İl Başkanı Vasıf Kahraman, AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik'in PKK'lı teröristlerce kaçırılmasını, "kaygı verici" olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Kahraman, yaptığı yazılı açıklamada, bireylerin özgürlüklerinden alıkonulmalarına ve hayatlarının riske edilmelerine karşı sessiz kalınmasının doğru olmadığını belirtti.

Kahraman, açıklamasında Kürtlerin sivil ve demokratik mücadele alanlarının dışına itilme çabalarına olduğu gibi, terör örgütünün böyle yönteme başvurmasını da insan haklarına aykırı bulduklarını belirterek, "HAK-PAR olarak böylesi bir olayı kaygı verici olarak değerlendiriyoruz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

13 Mayıs 2012 günü Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristler, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Çelik'i yanlarına alarak kaçmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: