Ak Parti Kuruluş Yıldönümünde İftar Programı Düzenledi

AK Parti Niğde İl Başkanlığı AK Partinin kuruluş yıldönümü nedeni ile ilgili iftar programı...

AK Parti Niğde İl Başkanlığı AK Partinin kuruluş yıldönümü nedeni ile ilgili iftar programı düzenledi.

Sofra restaurantta düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, partililer ve gazeteciler katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, ‘Tarihimiz de öyle on yıllar vardır ki buruk ve hüsranla geçmiştir. Öyle on yıllar vardır ki bir devir kapatmış, yeni bir devir açmıştır. 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan AK kadroları, maruz kaldığı her türlü engellemeye rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmış, iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış, yeni bir devir başlatmıştır’ dedi.

Reklam
Reklam

Özmen, AK Partinin Niğde’deki icraatlarını anlattıktan sonra Milletvekilleri ve Belediye Başkanı birer selamlama konuşması yaparak program sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: