Ak Parti Kuşadası İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kuşadası İlçe Danışma Meclisi toplantısı Belediye Meclisi Salonunda yapıldı.AK...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kuşadası İlçe Danışma Meclisi toplantısı Belediye Meclisi Salonunda yapıldı.

AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Ak Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay ve il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Kuşadası ilçe yönetimi ve partililerin katıldığı toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Toplantıda konuşan Ak Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ise AK Parti’nin hizmet odaklı bir parti olduğunu belirterek, Türkiye’nin IMF’e borcu olmayan bir ülke haline geldiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, Kuşadası’nı Aydın’ın siyasi açıdan en zor ilçesi olarak tanımladı ve üye sayılarını Kuşadası’nda genel merkezin talimatı doğrultusunda arttırmaları gerektiğini belirterek, “Üye sayımızı yüzde 25 arttırmalıyız. Bunun için hep birlikte çalışmalıyız” dedi. Daha sonra konuşan AK Parti Aydın İl Genel Meclisi Üyesi Metin Akar da dört yıl boyunca köylere götürülen hizmetleri anlattı.

Aydın İl Başkanı Sadık Atay ise Büyükşehir yasasının meclisten geçtiğini ve Aydın’ın Büyükşehir olduğunu hatırlatarak, “Köylere artık hizmet gitmeyecek, AK Parti merkezi yönetime gidiyor diyorlar. Aydın’daki 740 bin seçmen, kendilerini yönetecek kişileri seçecek. Bu merkezileşmek mi? Ayrıca eskiden köylere özel idare hizmet götürmeye çalışıyordu. Köylerin sorunları topluca çözülemiyor, büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Artık köyde oturan vatandaşımız da merkezde yaşayan vatandaşlarımız gibi en iyi hizmete kavuşacak. Çöpü toplanacak, yolu yapılacak, arıtması olacak “ dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda son konuşmayı Ak Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik yaptı. AK Parti’nin kuruluşundaki “Karanlıktan Aydınlığa” sloganını hatırlatan Çelik, Türkiye’nin artık IMF’e 1,5 milyar dolar gibi küçük bir borcu kaldığını ve bu borcun da 2013 yılı içerisinde sona ereceğini vurgulayarak, “IMF artık zor durumdaki ülkelere aktarmak için Türkiye’den borç istiyor. Ülke o dönemde gerçekten karanlıktaydı. 21 banka batmıştı. 10 yıl önceyi çabuk unuttuk. Ülkenin ekonomik olarak nereden nereye geldiğini görmek lazım. Bugün dünyada sayılı ülkelerde olan hızlı trenimiz var. Artık bu ülkenin vatandaşları tam 60 ülkeye vizesiz girebiliyor. Bunlar hep AK Parti sayesinde oldu” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz