Ak Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu:

AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, polisin gösterdiği olağanüstü gayret ve hizmetleriyle halkın gönlünde...

AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, polisin gösterdiği olağanüstü gayret ve hizmetleriyle halkın gönlünde taht kurduğunu söyledi.

Polis Haftası sebebiyle İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık'ı ziyaret eden Saraçoğlu, "Polis Teşkilatımız 168.kuruluş yıldönümünü büyük bir gururla kutlamanın sevinicini yaşıyoruz. Tarihi Osmanlı Dönemine kadar uzanan Polis Teşkilatımız özverili ve başarılı çalışmalarında geçmişten gelen tecrübelerinin, bilgi birikiminin büyük bir payı vardır. Emniyet Teşkilatımız fedakâr gayretleriyle görevini başarıyla yerine getiren güçlü kurumlarımızdan biridir. Türk Polisi ülkemizin her yerinde huzur ve güvenliğin güçlü bir teminatıdır. Polisimiz gösterdiği olağanüstü gayretler ve hizmetlerle milletinin gönlünde taht kurmanın haklı bir gurur ve onurunu yaşamaktadır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Polisin 24 saat görev başında olduğunu dile getiren Başkan Saraçoğlu, "Türk Polis teşkilatımız asayişi, güvenliği ve huzuru sağlamak için çok önemli bir toplumsal işlevi büyük bir özveriyle yerine getirmektedir.Milletinden aldığı güç ve destekle, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında, düzenin sağlanmasında ,hukuku egemen kılarak güvenli bir ortamın yaratılmasında başarı ile 24 saat görevinin başındadır.Bu başarısı ile diğer ülkelerdeki meslektaşlarına her yönüyle örnek olmaktadır. Emniyet teşkilatımızda görev yapan tüm polislerimizin polis gününü ve polis haftasını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: