AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Gürşen: -"Siyasetle ilgili hiçbir hesap ve beklenti içinde değilim.Tek derdim Lapseki'mize ve teşkilatımıza hayırlı ve uzunhizmetler edebilecek görev süresi geçirebilmek"

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen, siyasetle ilgili hiçbir hesap beklentisi olmadığını belirterek, "Tek derdim Lapseki'mize

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen, siyasetle ilgili hiçbir hesap beklentisi olmadığını belirterek, "Tek derdim Lapseki'mize ve teşkilatımıza hayırlı ve uzun hizmetler edebilecek görev süresi geçirebilmek" dedi.

Gürşen, parti binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı tarafından ilçe başkanlığı görevine atandığını anımsattı.

Teşkilatın kendisine teslim ettiği kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba göstereceğini dile getiren Gürşen, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Sevgi, saygı, güven içinde hep birlikte teşkilatımızı istikrara taşıyacağımıza olan inancım tamdır. Partili, partisiz, taraflı, tarafsız, teşkilatımızın kapısı herkese açıktır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 'Biz milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.' Siyasetle ilgili hiçbir hesap ve beklenti içinde değilim. Tek derdim Lapseki'mize ve teşkilatımıza hayırlı ve uzun hizmetler edebilecek görev süresi geçirebilmek."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: