AK Parti Lapseki ilçe başkanından toplantı

ÇANAKKALE (A.A) - Geçtiğimiz hafta genel merkez tarafından AK Parti Lapseki İlçe Başkanlığı'na atanan Murat Gürşen, ilk toplantısını çarşı içindeki

ÇANAKKALE (A.A) - Geçtiğimiz hafta genel merkez tarafından AK Parti Lapseki İlçe Başkanlığı'na atanan Murat Gürşen, ilk toplantısını çarşı içindeki parti binasında yaptı.

Görevden alınan Hasan Engin'in de yer aldığı toplantıya, İl Genel Meclis üyeleri Eyüp Yılmaz, Ayhan Arslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Turgut ve partililer katıldı.

Gürşen, toplantıda yaptığı konuşmada, genel merkez tarafından görevin kendisine verildiğini söyledi.

"Ben sizlere başkan olmaya değil hizmetkar olmaya geldim" diyen Gürşen, bugüne kadar bazı kırgınlıkların olmuş olabileceğini ancak bunların artık geride kaldığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Gürşen, "Şimdi çalışma zamanı" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz