Ak Parti Maden ve Sivrice Teşkilatları kongresi

Ak Parti Maden ve Sivrice İlçe Teşkilatları Olağan kongreleri gerçekleştirildi.

MADEN İLÇE TEŞKİLATINDA “HAYDAR KAYGUSUZ” GÜVEN TAZELEDİ

Tek listeyle gidilen kongrede mevcut Başkan Haydar Kaygusuz yeniden Ak Parti Maden İlçe Başkanı Oldu.

Maden İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresine Ak Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ak Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.

SİVRİCE İLÇE TEŞKİLATININ 5. OLAĞAN KONGRESİNDE “ENGİN AYDOĞAN GÜVEN TAZELEDİ”

Reklam
Reklam

Ak Parti Sivrice İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede mevcut Sivrice İlçe Başkanı Engin Aydoğan ve Tahir Türkiş İlçe Başkanlığı için yarıştı.

Sivrice İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresine Ak Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı, Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ak Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: