AK Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Arslan:-"İlçe Içinde Seçmenin Yüzde 28'i Partiyekayıt Oldu"

AK Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Mustafa Arslan, son zamanlarda AK Parti'ye katılımların arttığını, ilçe içindeki seçmenin yüzde 28'inin partiye kayıt

AK Parti Mahmudiye İlçe Başkanı Mustafa Arslan, son zamanlarda AK Parti'ye katılımların arttığını, ilçe içindeki seçmenin yüzde 28'inin partiye kayıt olduğunu, çözüm sürecine ilçede bulunan her kesimden insanın açık destek verdiğini belirtti.

Arslan, Mahmudiye İlçe Danışma Meclis Toplantısında, terörü bitirmek ve çözüm sürecinin başarıya ulaşması için teşkilat olarak çalıştıklarını bildirerek, süreci desteklememenin, akan kanın durmasını istememek olduğunu, sürece destek vermenin ise bu ülkede yaşayan her bireyin asli görevi olması gerektiğini, Türkiye'nin refaha ulaşmasına, milli birliğin sağlanmasına katkı yapacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Mahmudiye Belediye Başkanı Ayşe Güney ve İl Genel Meclis Üyesi Yahya Soysal yaptıkları konuşmada, Türkiye için AK Parti'nin yaptığı hizmet çalışmalarını anlattı.

Ayrıca toplantıya Kadın Kolları Başkanı Ümmü Ilıca, muhtarlar ve partililer katıldığı.

Muhabir: Betül Rümeysa Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: