Ak Parti Malatya Grup Başkanı Cumali Altıntop'un Babası İçin Mevlit Okutuldu

AK Parti Malatya Teşkilatı Demokrasi Hakem Kurulu Başkanı işadamı Cumali Altıntop'un babası Cuma Altıntop ...

AK Parti Malatya Teşkilatı Demokrasi Hakem Kurulu Başkanı işadamı Cumali Altıntop'un babası Cuma Altıntop için mevlit okutuldu.

Rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Cuma Altıntop (90) için Battalgazi İlçesi karayolu üzerindeki İpekyolu Salonu'nda düzenlenen mevlit programına, il Müftüsü Hacı Yusuf Gül de katılarak, ölüm ile ilgili ayet ve hadislerden örnekler verip, nasihatlerde bulundu.

Mevlide, AK Parti il Başkanı Bülent Tüfenkçi, Merkez ilçe Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Teşkilatı Demokrasi Hakem Kurulu Başkanı Cumali Altıntop, AK Partili yöneticiler, il genel ve belediye meclisi üyeleri, Malatya eski belediye başkanı Seyhan Semercioğlu, Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, birçok sivil toplum kuruluşu, dernek, sendika yönetici veya temsilcileri, Altıntop ailesi ve kalabalık topluluk katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: