AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci: "AK Parti'nin Sanal, Sahte Üyeliklere Ihtiyacı Yok"

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, "AK Parti'nin sanal, sahte üyeliklere ihtiyacı yok" dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, "AK Parti'nin sanal, sahte üyeliklere ihtiyacı yok" dedi.

Tüfenkci, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin, teşkilatlanma anlamında takdir ve taklit edildiğini belirtti. Malatya'da 89 bin 800 üyeleri bulunduğunu, bu sayının da Malatya seçmeninin yüzde 18'ine tekamül ettiğini kaydeden Tüfenkci, Malatya'daki seçmenlerin yüzde 25'ini partilerine üye yapma hedefleri bulunduğunu söyledi.

"AK Parti'nin sanal, sahte üyeliklere ihtiyacı yok" diyen Tüfenkci, her zaman en büyük ve gerçek hakemin millet olduğunu söylediklerini, gerçek sonucun sandıktan çıkacağını bildiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Partilerinin gündeminin büyükşehir olduğunu dile getiren Tüfenkci, Malatya'nın büyükşehir olarak ilçelerinden beldelerine kadar gelişeceğini söyledi.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: