AK Parti Malatya İl Divan Toplantısı

AK Parti Malatya İl Divan Toplantısı yapıldı.

AK Parti Malatya İl Divan Toplantısı yapıldı.

Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen il divan toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, partilerinin çete, mafya ve her türlü karanlık güçle kararlılıkla mücadele ettiğini kaydetti.

AK Parti'nin, milletin üzerindeki vesayetin kaldırılması için vermiş olduğu mücadeleyi herkesin izlediğini ifade eden Tüfenkçi, şöyle konuştu:

"Özel yetkili mahkemelerin yapısının değiştirilmesi ile 'bazı soruşturmaları sekteye uğratacağı' söylenmektedir. Bu mücadeleyi başlatan, arkasında duran, bedel ödeyen bir parti için bu düşünülemez. Demokratik yapıda özel yetkili olmaz. Devlet Güvenlik Mahkemeleri kalktığında da buna benzer eleştiriler vardı. Ancak korkulan olmamıştı, şimdi de olmayacak. Yeter ki arkasında milletin desteği olsun. Güçlü bir siyasi irade olsun."

Reklam
Reklam

Suriye tarafından düşürülen uçağa da değinen Tüfenkçi, pilotların sağ olarak bulunup ailelerine kavuşmalarını temenni ettiklerini belirtti.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçe ve belde belediye başkanlarının katıldığı toplantı basına kapalı olarak tamamlandı.

Muhabir: Ensar Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: