AK Parti Malatya Milletvekili Akın:

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, siyasetin ana çeşmesi olan muhtarlığın kadim bir müessese olduğunu belirtti.

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, siyasetin ana çeşmesi olan muhtarlığın kadim bir müessese olduğunu belirtti.

Akın, Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren'i ziyaret etti. Derneğin başkanlığına yeniden seçilen Eren'in yıllardan beri büyük bir deneyim edindiğine vurgu yapan Akın, Eren'in Malatya'nın, mahallelerin, Malatya insanının ve muhtarların problemlerini yakinen bilen bir kişi olduğunu aktardı.

Siyasetin ana çeşmesi olan muhtarlığın kadim bir müessese olduğunu belirten Akın, mahalle halkının bütün problemleriyle üzülüp mutluluklarıyla sevinen kişi olan muhtarların önemine işaret etti.

Reklam
Reklam

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise Mustafa Eren'in muhtarlarla birlik, beraberlik içinde bu güne kadar güzel işler yaptığını söyledi. Eren'in akil duruşu nedeniyle yeniden göreve seçilmesinden mutluluk duyduklarını belirten Tüfenkci, "İnşallah Malatya büyükşehir olacak. Çalışmalar devam ediyor. Çok farklı hizmetlerin Malatya'ya geleceği düşünüleceğinde muhtarlarımızın önemi, aynı zamanda köy muhtarlarımızın da önemi ortaya çıkıyor" diye konuştu.

Muhtarlık yasasının da değişeceğine dikkati çeken Tüfenkci, "Böylece muhtarlarımız daha güçlü bir şekilde hizmete devam edecekler" dedi.

Mustafa Eren de 160 üyesi olan derneğin başkanlığına yeniden kendisinin seçildiğini belirterek, genel kurullarının güzel bir ortamda gerçekleştirildiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: