AK Parti Malatya Milletvekili Çalık:

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Sayın Başbakanımız mutlaka cumhurbaşkanı olmalı, milletimizin isteği de bu doğrultudadır" dedi. 

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Sayın Başbakanımız mutlaka cumhurbaşkanı olmalı, milletimizin isteği de bu doğrultudadır" dedi. Çalık, Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının yanında bulunan alandaki Malatya 3. Anadolu Kitap Fuarı'nı gezdi. Stantlarda çalışanlarla ve vatandaşlarla sohbet eden Çalık, kitap satın aldı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Çalık, fuarı organize edenlere teşekkür etti. Fuara 250'ye yakın yayınevinin katıldığını, burada şair ve yazarların okurlarla buluştuğunu belirten Çalık, "Fuarı geçen yıl 300 bin kişi ziyaret etmiş. İnşallah bu sene onu egale edeceğiz diye düşünüyorum" dedi. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine dikkat çeken Çalık, şunları kaydetti: "Şimdi ilk kez halk tarafından seçilecek bir cumhurbaşkanı olacak. Bence, bu 30 Mart seçim süreci çok önemli bir cumhurbaşkanlığı denemesiydi. Milletin vermiş olduğu çok önemli bir mesaj vardı. Bu mesaj, 'biz Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz' şeklindeydi. Sayın Başbakanımız mutlaka cumhurbaşkanı olmalı, milletimizin isteği de bu doğrultudadır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz