AK Parti Malatya Milletvekili Çalık Yol Çalışmasında Incelemelerde Bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya-Elazığ karayolunda devam eden yapım çalışmasında incelemelerde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya-Elazığ karayolunda devam eden yapım çalışmasında incelemelerde bulundu. AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, incelemeleri sırasında yaptığı konuşmada, Malatya-Elazığ karayolunun Malatya'yı doğuya bağlayan önemli bir güzergah olduğunu belirtti. Yolda genişletme yapıldığını kaydeden Çalık, şunları ifade etti: "Şimdi yapılan yeni ihaleyle birlikte elektrik alt yapısı da yer altına alınıyor. Çalışmalar hızla devam ediyor. Mişmiş Park'tan Kömürhan Köprüsü'ne kadar çalışmalara başlandı. Müteahhit firmaya ve Karayolları 8. Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: