Ak Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın:

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, AK Parti iktidarına kadar Türkiye, gündemi belirlenen ülke idi....

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, AK Parti iktidarına kadar Türkiye, gündemi belirlenen ülke idi. Ama AK Parti iktidarlarından sonra Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak gündemi belirleyen devlet haline geldik” dedi.

Haftanın nöbetçi vekili olarak AK Parti İl bİnası salonunda düzenlenen Halk Günü’nde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, önce gündemi değerlendirdi. Çözüm ve barış sürecinde oluşturulan akil adamların yurdun dört bir yanında gezerek halkın nabzını yoklamalarına temas eden AK Parti Malatya Milletvekili Akın, “Biz Kürt sorunun çözersek, Türkiye’yi hiçbir ülke yakalayamayacaktır. Türkiye bölgesinde ve dünyada etkin bir devlet olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti iktidarına kadar Türkiye'nin gündemi belirlenen ülke olduğunu ama AK Parti iktidarlarından sonra Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak gündemi belirleyen devlet haline gelindiğini kaydeden Akın, Türkiye’nin her geçen gün daha da büyüdüğünü vurguladı.

İsrail’in Türkiye’den özür dilemesi konusuna da parmak basan Cemal Akın, “İsrail, özür diledi. Tazminatı ödemeyi kabul etti. Ayrıca, sayın Başbakanımız, Filistin halkına yapılan haksız zulümü de durduracaktır inşallah” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: