Ak Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Cemal Akın, esnafı ziyaret ederek...

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Cemal Akın, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Cemal Akın,Yaş Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret etti. Esnaf ile sohbet eden Akın, esnafın sorunlarınıdinledi. Milletvekili Akın'ın gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnafların ilgisi büyük oldu.

Hal ziyaretinin ardından Şire Pazarı'na geçen Akın, burada da esnaflarla bir araya geldi. Şire Pazarı esnafının sorunlarını dinledi. Oldukça samimi bir havada geçen ziyaretin ardından Akın, AK Parti iktidarları döneminde esnafların işlerinin daha hareketli olduğunu söyledi. Cemal Akın, "Enflasyon, faiz düşük olunca vatandaşın alım gücü de dolayısıyla fazla oluyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: