Ak Parti Malatya Milletvekili Faruk Öz, Mahalle Ve Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.Beraberinde, AK Parti İl Başkan...

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Beraberinde, AK Parti İl Başkan Vekili Hakan Kahtalı, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililerle birlikte merkez Sarıcıoğlu Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, sorunları dinledi.

Daha sonra Göktarla, Tohma ve Kırkpınar köylerini ziyaret eden Öz, AK Parti iktidarlarının 10 yılda yaptıkları hizmetleri anlattı. Öz, duble yollardan sağlıkta yapılan iyileştirmelere, enflasyon ve faizlerin düşürülmesinden demokratik konularda atılan adımlar ve barış sürecine temas etti. , “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyen milletvekili Öz, barış ve kardeşlik sürecinin olumlu şekilde sonuçlanmasıyla Türkiye’nin önünün açılacağını, teröre harcanan paraların hizmetlere harcanacağını vurguladı.

Reklam
Reklam

Kayısı lisanslı depoculuk kurulması konusuna temas eden Öz, “2 milyon TL bütçesi olacak Kayısı Tanıtım Grubu, kayısının daha fazla ihracatını sağlayacak. Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Kayısı Tanıtım Grubu ile daha fazla ülkelere kayısı ihracatı gerçekleştirilecek. Japonya, Çin, Endonezya ve Hindistan gibi ülkelere de artık kayısı ihracatı yapılacak. Gelişen ve nüfusu fazla olan ülkelere de kayısı ihracatı yaparsak, kayısı daha fazla değer bulur” ifadelerini kullandı.

Köy gezilerine, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan kaya, Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet İşidoğru, AK Parti il başkan vekili Hakan Kahtalı, il genel meclisi üyeleri ve partililer de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: