AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin: "AK Parti'nin Hızına Bazı Kurumlarımızın Ayakuyduramadıklarını Gördük"

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti'nin hızına bazı kurumların ayak uyduramadıklarını söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti'nin hızına bazı kurumların ayak uyduramadıklarını söyledi.

Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, bazı mahalle, ilçe ve köyleri ziyaret ettiklerini, burada vatandaşların sorunlarını dinlediklerini bildirdi.

Bu ziyaretleri sırasında bazı kurumların verdiği hizmetle ilgili şikayet aldıklarını kaydeden Şahin, "Şu bir gerçek ki AK Parti'nin hızına bazı kurumlarımızın ayak uyduramadıklarını gördük. İlgili kurumlarımızla alakalı almış olduğumuz notlar çerçevesinde o arkadaşlarımızı tekrarında uyarıyoruz. Mutlaka vatandaşlarımızın bütün dertlerine çare olmak zorundalar" dedi.

Reklam
Reklam

Malatya'da elektrik dağıtımını yapan şirketle ilgili her köyde istisnasız şikayet aldığını anlatan Şahin, "Aksa Elektriğin bugüne kadar beklediğimiz performansı göstermediğine şahit olduk. Her köyde, bütün insanlarımız şikayetçi" diye konuştu.

Dinledikleri sorunları muhatap olan kuruma ilettiklerini ifade eden Mustafa Şahin, köylerde ikinci kat asfaltlarla ilgili şikayetler aldıklarını, buna karşılık kanalizasyon, içme suyu sorunlarının genelde çözülmüş olduğunu gördüklerini belirtti.

Şahin, sulama ile ilgili bazı sorunların da olduğunu kaydetti.

Terör saldırılarına da değinen Şahin, "Namert bir şekilde, haince, sinsi bir planı devreye koyarak, iç ve dış mihrakların taşeronu olan terör örgütünün burada acımasızca bir takım sivil vatandaşlarımızı hedef almasını lanetliyoruz. İnşallah bunların bir gün sona ereceği kanaatindeyiz" dedi.

AK Parti'nin 30 Eylül Pazar günü büyük kongresinin olduğunu belirten Şahin, Türk siyasi tarihinde 10 yıldır iktidarda iken 4'üncü kongresini yapan ilk parti olduklarını ifade ederek, bundan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yeter Erdine

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: