Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Esnafları Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, “Sandıkla bulamadıkları...

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, “Sandıkla bulamadıkları desteği maalesef sokaklarda bulmaya çalışıyorlar” diyerek, sokak kültürünün bir kanara bırakılması gerektiğini bildirdi.

Beraberinde, il başkan Yardımcısı Selim Çağlar ve parti yöneticileriyle birlikte Çınarlı Camii ve Pamuk Han etrafındaki esnafları ziyaret eden Şahin, burada basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

Bazı esnafın, bu bölgenin araç trafiğine kapatılması nedeniyle işyerinin azaldığı şeklindeki şikayetlerini değerlendiren Şahin, “Belediyemiz bir karar alırken ya anket yapar veya esnaf ile görüşüp karar alır. Çoğunluk esnaf buranın araç trafiğine kapatılması yönünde görüş bildirmiş ki, böyle bir uygulama başlatılmıştır” dedi.

Reklam
Reklam

İstanbul Gezi Park olaylarına da temas eden Milletvekili Şahin, bu konuda ana muhalefet partisi CHP’yi de eleştirdi. Şahin, “Sandıkla bulamadıkları desteği maalesef sokaklarda bulmaya çalışıyorlar. 30 bin insanımızın kanın dökülmesinden sonra bunu durdurmak için barış sürecine başlatan iktidarımızın marjinal gruplar kaos oluşturarak, iktidarımızı yıpratmaya çalışıyorlar. Yüzde 34’lerden başlayıp, yüzde 50’leri aşan iktidarımız maalesef derin güçleri rahatsız etmiştir. Gezi Parkı’nda yapılacak olan düzenlemeleri bahane edip, 1980, 1960 darbesi öncesi, 28 Şubat 1997 öncesi, aynı mihraklar, aynı güç odaklarının işbaşına geldiklerine şahitlik etmekteyiz. Ancak bunlara alet olan bir Cumhuriyet Halk Partisi var. Şiddetle bunları kınıyorum. Demokratik hukuk devletinde, sokak kültürünü bir kenara bırakmanız gerekiyor. Dün aynı gelenekten gelmiş olabilirsiniz, marjinal gruplar içinde faaliyet yapmış olabilirsiniz, ancak bugün CHP’nin içinde siyaset yapanlar bu konuda hala dünkü Marksist Leninist örgütleri gibi sokaklara çıkıp tahrip yapanlara destek olmaları çok manidardır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Şahin, teşvik yasası konusunda da, “49 il’de var olan 5084 sayılı Teşvik Yasası Başbakanımızın talimatı ile Bakanlar Kurulunda imzaya açıldı. Yeni bir düzenlene sanayicimiz için çıkarılacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: